Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Malinová srdíčka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Irule Irule

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Malinová linecká srdíčka vás okouzlí něžným vzhledem i lahodnou chutí. Díky obsahu malinové redukce získá těsto efektní růžové mramorování a sladkokyselou příchuť, která je ještě umocněna náplní z pikantního džemu.

Suroviny pro 30 kusů

30kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Mražené maliny rozvaříme a zredukujeme na polovinu. Přecedíme je přes sítko a šťávu použijeme na ochucení těsta. Krok 2: Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto. Přilijeme šťávu a zlehka propracujeme, aby zůstalo mramorování. Těsto dáme do chladu na 2 hodiny odpočinout. Krok 3: Poté těsto rozválíme na plát o tloušťce 3 mm a vykrájíme z něj srdíčka, která klademe na plech vyložený pečicím papírem. Krok 4: Pečeme při 180 °C asi 10-15 minut. Krok 5: Polovinu srdíček namočíme do čokoládové polevy a ozdobíme drcenými lyofilizovanými malinami. Zbylá srdíčka potřeme džemem a přiklopíme je ozdobenými srdíčky.

TIP: Jak plnit linecké cukroví

Zveřejněno 4. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Malinová srdíčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkEpv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Malinová srdíčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkEpv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maliny, mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, poleva čokoládová bílá, marmeláda, maliny

Přidat fotografie receptu