Vepřové kostky na sladkokyselých hříbkách a čerstvé paprice v pomalém hrnci
Pomalý hrnec je skvělý pomocník, který ušetří spoustu času. Vepřové maso v něm připravené je krásně měkké a spolu s čerstvou paprikou a hříbky ve sladkokyselém nálevu chutná skvěle. Vychutnejte si ho třeba s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na sladkokyselých hříbkách a čerstvé paprice v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6Y6
Moje poznámka
Vepřové kostky na sladkokyselých hříbkách a čerstvé paprice v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6Y6
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 7 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 8 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 5 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 6 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 6 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 6 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 6 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 7 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 8 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 8 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 10 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
houba hřib,
paprika,
paprika,
cibule,
česnek,
vývar masový,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý,
voda,
mouka hladká,
hořčice plnotučná,
petrželka
Komentáře (3)