Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Pečené mini kuřátko na provensálský způsob vás ihned dostane na francouzský venkov. Jednoduchost, která se skrývá v pečené zelenině a lahodném, šťavnatém masu vás překvapí komplexností a propojeností chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5G5R
Moje poznámka
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5G5R
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 21 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 13 minutami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 9 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 9 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 9 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 11 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 11 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř mletý,
tymián sušený,
citron bio,
máslo,
voda,
petržel
Komentáře (4)