Zelňačka s čočkou
Netradiční úpravu zelňačky najdete v tomto receptu. Klasickou kombinaci zelí, klobásy a hub doplní povařená čočka, která poslouží také k jejímu zhuštění. Polévka je tak hutná, sytá a plná dobrých surovin.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňačka s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkokr
Moje poznámka
Zelňačka s čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkokr
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 9 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 9 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 4 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 6 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 8 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 8 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 10 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 10 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
čočka,
houby sušené,
bobkový list,
pepř celý,
kmín celý,
sůl,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
smetana zakysaná,
klobása uzená
Komentáře (1)