Kapustové karbanátky s masem a sýrem
Karbanátky patří mezi klasiku a rychle připravený pokrm. K mletému masu kromě jiného můžeme přidat třeba kapustu. Tu předem povaříme a nasekáme. Spolu s nastrouhaným sýrem dodají karbanátkům šťavnatost a skvělou chuť.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 160 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,83 g |
Tuky | 71,34 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 18,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové karbanátky s masem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMlr
Moje poznámka
Kapustové karbanátky s masem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMlr
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 13 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 14 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 minutou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 9 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 10 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 11 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 12 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 12 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 12 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 12 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
kapusta,
sýr,
česnek,
špek,
majoránka,
strouhanka,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
strouhanka,
sádlo
Komentáře (4)