Rilletes
Rilletes původem francouzská delikatesa. Jedná se vynikající masovou pomazánku z vepřového masa, které se velmi dlouhou dobu konfituje v sádle, ať už vlastním nebo přidaném. Dlouhá doba přípravy je tady vyvážena lahodnou chutí. Opravdu stojí za to si počkat.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Moje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Nejnovější recepty
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Banánové muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 17 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žebrácké karbanátky
Glapet před 7 minutami
Jednoduchá fazolová polévka
Miluska56 před 15 minutami
Teplý čočkový salát
wimra před 22 minutami
Troubový guláš
Jesterkovic před 41 minutami
Těstoviny s brokolicí a sýrovou omáčkou
lendlova.j před 41 minutami
Piškot s jahodovým džemem
Diesel před 1 hodinou
Plněné masové koule v grilu
Glapet před 1 hodinou
Bezlepkové zelné placky - zelňáky
martdol@seznam.cz před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Sehrezada před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lenkapece před 2 hodinami
Suroviny:
bůček vepřový,
plec vepřová,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo vepřové
Komentáře (1)