Čočková polévka s batáty a mangoldem
Čočková polévka z černé a červené čočky je doplněna batátem a mangoldem. Je ochucená harissou, jejíž pikantní chuť je vyvážena nasládlým batátem. Pokud máte rádi husté polévky, tuhle určitě vyzkoušejte. Je vynikající a snadná na přípravu.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQz6
Moje poznámka
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQz6
Nejnovější recepty
Palačinky se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno 29. 4. 2025 14:29
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno 29. 4. 2025 12:38
Čokoládový fondant
Přidáno 29. 4. 2025 09:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 41 minutami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 1 hodinou
Výborná svíčková
Nikki60 před 1 hodinou
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 4 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 4 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 5 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 5 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 5 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 7 hodinami
Suroviny:
čočka beluga,
čočka červená,
listy mangoldu,
batáty,
vývar zeleninový,
harissa,
sůl
Komentáře (4)