Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babské řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lusinda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 852 kJ /
4 267 kcal
Bílkoviny115,32 g
Tuky66,54 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 1,12 g
Sůl3,22 g
Sacharidy797,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Upečeme ze surovin na těsto piškotový plát a necháme vychladnout. Krok 2: Uvaříme sladký pudink a ještě do teplého (ne horkého) pudinku umícháme máslo a krém natřeme na piškot. Krok 3: Připravíme si šlehačku, navršíme ji na pudinkový krém, pokapeme vaječným koňakem a posypeme strouhanou čokoládou.

Zveřejněno 24. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Babské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpr7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Babské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpr7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Jestli budou tak dobré ,jak vypadají, budu spokojenå. Teď večer je dělat nebudu, ale hned zítra a zkusím také do dortové formy. A dåm vědět. Mám jen obavy z toho pudinku a másla,ještě jsem takhle krém nedělala :-?

Irrena: fotku přidala Marta ;-):-) Marta vloženo: 18. 07. 2009 20:15:21 připravila jsem jen z polovičního množství do dortové formy

Koukám na to:-Otohle má být piškot ze 6ti vajec?Takhle nízký:-O

MŇAM!!!!!!!!!!! :-p

tak to jdu zkusit ukuchtit, snad to bude doma chutnat, ja sama sladky nejim, ale co bych neupekla pro ostatni :-8:-D

:-p:-p+1:yes:

Veľmi dobre to vypadá, najbližšie vyskúšam, ide do oblúbených + bodík:yes:

Irreno ne dávka je plech,Marta zřejmě ubrala a udělala do dortové formy,já dělám na plech.:-)

Lusi ta dávka je do dortové formy?To bude ten korpus asi příliš vysoký neRecept se mi moc líbíí a určitě zkusím.Dávám bodík:yes::yes:

:yes::-p

Babske rezy jsou po certech dobre. Vcera jsem je delala taky z pulky davky do dortove formy a moc nam chutnali. Davam bodik a dovoluji si pridat fotku. :yes:5:yes:

No jo, naše stránky, které jsou nadupané hezkými recepty a ještě hezčími fotkami, lákají...stačí stisknout ctrl C a je to...jednoduché, efektní :-((:no:

připravila jsem jen z polovičního množství do dortové formy, už se těším, až teď ochutnám kousek u kávy :-p:yes:

Ty řezy jsou opravdu vynikající,:yes:akorát nechápu jaký máte problém s krémem.Já dávám máslo do téměř horkého pudinku a ještě se mi (naštěstí)nestalo,aby se mi krém srazil. :-))Fakt super recept :-))

Tématické fráze:
varecha.sk, vařecha pravda sk, vařecha pravda sk recepty, recepty vařecha, babske rady, recepty.sk, pravda sk varecha, varecha.sk moučníky řezy, recepty sk, top recepty.sk, babské rady na kašel, varecha recepty, pravda.sk, babské recepty na kašel, varecha sk, vařecha pravda sk., vařecha recepty moucníky, kašel babské rady, varecha.pravda.sk, babský recept na kašel

Suroviny:
vejce, cukr, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr, máslo, šlehačka sušená, šlehačka, koňak vaječný, čokoláda

Přidat fotografie receptu