Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 199 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,78 g |
Tuky | 30,15 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinna klobasa se zelenou petrzeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Yg
Moje poznámka
Vinna klobasa se zelenou petrzeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Yg
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 12 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
vinna klobasa,
vinnaklobasa,
recepty z vinné klobásy,
vinná klobása recept,
maso na špejli top recepty,
klobasa recept,
zelená s klobásou,
vinna klobása recepty,
opecene vine klobasi,
recepty s vinnou klobásou,
jak vyuzit klobásy,
recepty vinná klobása obrázky,
recepty vinná klobása obrázky,
vinná klobása zalitá zakysanou smetanou,
vinni klobasy,
recept petrželová klobása,
bila klobasa s petrzeli,
vinní klobása,
recepty vinni klobasa,
vinná klobasa brambory
Suroviny:
klobása vinná,
mouka hladká,
tuk,
sůl,
petržel
Komentáře (6)