Guláš Samuraj
Skoro každý pátek se doma vedou vášnivé diskuze o tom, co bude o víkendu k obědu. Pokud máte rádi pálivé, uvařte guláš tak ostrý, jako je samurajský meč. Máme pro vás osvědčený recept, který se vám zaručeně povede.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 150 kJ / 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,76 g |
| Tuky | 28,58 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš Samuraj
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQRp
Moje poznámka
Guláš Samuraj
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQRp
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 12 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 32 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 53 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
samuraj recept z vepřového,
samurajský guláš,
hovězí samuraj,
hovězí guláš recept,
hovězí samuraj recept,
samuraj z hoveziho masa,
vepřový samuraj,
kuřecí samuraj,
jídlo samuraj,
samuraj recept z hovězího,
samuraj jídlo,
samuraj z vepřového masa,
samuraj recept z kuřecího masa,
samuraj z roštěné,
hovězí nudlicky samuraj,
veprovy samuraj recept,
samuraj z kureciho masa,
samuraj z hovězího,
recepty gulas,
samurajský guláš recepty
Suroviny:
maso hovězí,
olej,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
feferonka,
omáčka worcesterová,
kečup sladký
Komentáře (39)
A casto se zapomina, ze by maso melo mit pokojovou teplotu, u steakoveho to plati dvojnasob. Myslim, ze to je pro vyslednou krehkostu minutkove upravy dulezitejsi, nez treba nakladani do oleje atd. (coz treba ja nedelam).
No, když se může dělat tatarák z kýty, tak proč nevařit guláš ze svíce, že
Ona "Minutka je minutka" mi připomněla jistý hotel, kde ke klasické svíčkové podávali minutkový
Přidávám bod