Suroviny
Porce: 3 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 430 kJ / 6 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,56 g |
Tuky | 221,08 g |
Vláknina | 54,60 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 867 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 1 028,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mENR
Moje poznámka
Vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mENR
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 6 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
vánoční závin,
vánoční jablkový závin,
závin,
teply moucnik,
recept na vánoční závin,
vánoční makový závin,
recept na závin,
vánoční moučník,
jablkový závin od pavliny berzsiove,
vánoční perníkový závin,
vanocni moucniky,
vanocni jablecny zavin,
recept závin,
vanocni zaviny,
nejlepší vánoční závin,
recept vánoční závin,
závin vánoční,
zavinove testo,
babicovy dobroty závin,
teplé moučníky
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
vejce,
ocet,
sůl,
cukr moučkový,
voda,
strouhanka,
jablko,
skořice mletá,
cukr,
rozinky,
mandle sekané,
máslo
Komentáře (6)