Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 229 kJ / 1 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,90 g |
Tuky | 60,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječina v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xl53
Moje poznámka
Vaječina v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xl53
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 11 minutami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 4 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 6 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 9 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 11 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 14 hodinami
Tématické fráze:
vaření v parním hrnci recepty,
vaření v parním hrnci,
vejce v parním hrnci,
vajíčka v parním hrnci,
žampiony v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
recepty v parním hrnci,
vaječina se žampiony,
doba vaření v parním hrnci,
vaječina parní hrnec,
vaření vajíček v parním hrnci,
vaječina recept,
parni hrnec vejce,
jak dlouho varit vajicka v parnim hrnci,
vajicko v parnim hrnci,
vajíčka vařená v parním hrnci,
recepty na vaření v parnim hrneci,
recept na vaječinu,
jak uvařit vajíčka v parním hrnci,
jak varit vejce v parnim hrnci
Suroviny:
šunka,
vejce,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (8)