Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 973 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,04 g |
Tuky | 78,70 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 47,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čtvrtky s fenyklem a chorizem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XMA5
Moje poznámka
Kuřecí čtvrtky s fenyklem a chorizem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XMA5
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 9 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 10 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 5 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 7 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 7 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 7 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 9 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 9 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 11 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí čtvrtky,
recepty s fenyklem,
recepty kuřecí maso čtvrtky,
maso na fenyklu,
kuřecí čtvrtky recept,
kuřecí čtvrtky recepty,
fenykl recepty kureci maso,
kachní čtvrtky s feniklem,
fenykl s kuřecím masem,
kuřecí maso s fenyklem,
kuře sušený fenykl,
maso s chorizem recept,
zaváranie zeleniny,
kureci maso recept s chorizem,
kureci salat s fenyklem,
kureci salt s fenyklem,
fenykl recepty,
recept fenykl kuřecí maso,
co s fenyklem,
hlíza fenykl
Suroviny:
kuře čtvrtky,
fenykl,
chorizo,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (19)