Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Moje poznámka
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
Nejnovější recepty
Hrnkový beránek
Přidáno před 34 minutami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 4 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 18 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 19 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
evik_svistik před 7 minutami
Cikánský řízek
DanyDong před 13 minutami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 13 minutami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 22 minutami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 45 minutami
Frankfurtská polévka
poirotka před 54 minutami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 55 minutami
Banánové lívance
Wanilor před 1 hodinou
Houbová omáčka bez smetany
asa007 před 1 hodinou
Karbanátky
LUKES před 1 hodinou
Tématické fráze:
opekani lososa,
konzervovaný losos,
losos konzervovaný,
lososové filety,
losos recepty,
losos preliv recept,
preliv na lososa,
jak dlouho opekat lososa,
recepty z lososa bez mouky,
filety z lososa recept,
losos a saturajka,
postup opékání lososa,
losos opékání kuze,
losos doba,
opékání lososa s kůží,
losos a saturejka,
losos a saturjenka,
přeliv na losos recepty s jablky,
konzervovaný losos v oleji,
jak opekat lososa
Suroviny:
losos,
mouka,
saturejka,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
česnek,
citron,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
okurky sterilované,
kapie,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
lák z okurek
Komentáře (4)