Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 455 kJ / 4 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,25 g |
| Tuky | 133,13 g |
| Vláknina | 28,13 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,85 g |
| Sacharidy | 746,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynuté chryzantémy z Chruščov těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/09yy
Moje poznámka
Kynuté chryzantémy z Chruščov těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/09yy
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 16 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
kynuté těsto,
kynutá těsta,
chrizanténa,
moučníky z kynutého těsta,
chruščovovo těsto,
recepty z kynutého těsta,
chrysantema,
kytičky z kynutého těsta,
druhy chryzantém,
kynute moučníky,
kynuté těsto z pekárny,
vaření podle přídělové kuchařky,
kynuté těsto ze sušeného droždí,
jedlá chryzantéma recept,
kytička z kynutého těsta,
kynuté těsto recept,
domácí pekárna test,
dobré moučníky z kynutého těsta,
moučník z kynutého těsta,
jedlá chryzantéma recepty
Suroviny:
mléko,
tuk rostlinný,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
droždí sušené
Komentáře (43)
Dám druhou fotečku,snad to nebude vadit,že už tu jednu mám,ale už je mám lepší než prvně.
Škoda,že nejde dát ještě bodík.Moc díky za tento recept,je vážně bezvadnej a už jsem ho doporučila dost kamarádkám.
díky za vyzkoušení, potěšilo mě to moc
jinak hlásím, že i druhý den je těsto měkké a dobré
Dávám bodíka a ukládám a hned při první příležitosti vyzkouším.
trochu jsem zafušovala cathleen do jejího království
Jahodo, po upečení je krásně vláčné, lehce nasládlé a ten cukr nahoře dodá další sladkost. Určitě by šly přimíchat třeba rozinky apod., budu zkoušet dál
Ta vychytávka s nůžkami je super