Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 136 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,50 g |
Tuky | 47,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 3,08 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 21,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionový salát s nivou II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BnoJ
Moje poznámka
Žampionový salát s nivou II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BnoJ
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová vánočka
zackovam před 16 minutami
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 30 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 51 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 2 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 10 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 11 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 11 hodinami
Tématické fráze:
žampionový salát,
žampionový salát s nivou,
salát z nivy a žampionů,
salát s nivou,
žampionové saláty,
žampionový salát z celerem,
recept na výborný žampionový salát,
řecký žampionový salát,
recepty s nivou,
bramborovo zampionovy salat,
výborný recept na žampionový salát,
žampiony salat niva,
žampionovy kolač,
italsky salat s nivou,
zampionovy salat zampiony dusime,
italský žampionový salát,
salát z nivy,
žampiónovy salát.,
recepty z kuřecího masa s nivou,
recepty žampiony saláty
Suroviny:
žampióny,
sýr niva,
jogurt bílý,
ocet,
sůl,
pepř
Komentáře (4)