Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 327 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 0,91 g |
Vláknina | 5,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý losos na zelených fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyMM
Moje poznámka
Křupavý losos na zelených fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyMM
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 8 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 10 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 1 hodinou
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 1 hodinou
Banánová bábovka
Monika146 před 1 hodinou
Valašské frgály
Mili5 před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 6 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 6 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 7 hodinami
Tématické fráze:
losos recepty,
losos,
losos recepty apetit,
losos s fazolkami,
losos recept,
recept na lososa,
zelené fazolky recept,
losos apetit,
filety z lososa,
apetit online,
losos s fazolkama,
apetit losos,
mrazeny losos recept,
recepty z lososa,
losos se zelenými fazolkami,
fazolky s lososem,
losos recept apetit,
ryba na fazolkách,
losos se zelenými fazolky,
losos na zeleném pepři
Suroviny:
losos,
bazalka čerstvá,
česnek,
sůl,
pepř,
koření na ryby,
chléb,
žampióny,
olej olivový,
šťáva citronová,
lusky fazolové,
cibule červená,
sůl,
pepř
Komentáře (14)