Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 539 kJ / 2 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,15 g |
Tuky | 247,10 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 63,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce s cukrem vyšlehat do hutné pěny, která až zbělá. Lehce do ní vmíchat mouku s práškem do pečiva. Těsto nalít na vyšší vystříkaný plech a upect klasicky (každá trouba je totiž jiná).
Krok 2: Z mléka, cukru,rumu a pudinkového prášku klasicky svařit pudink,je hustší. Nechat chladit za občasného míchání.
Krok 3: Mezitím vyšlehat změklé máslo do pěny a pomalu do něj zašlehávat vychladlý pudink.
Krok 4: Z korpusu vyřezat požadované tvary - u mě srdíčko. Udělala jsem 2 pláty a třetí seskládala z odřezků. Promazat krémem,poklást višněmi, příklopnou stranu pokropit šťávou z kompotu. Celý korpus omazat krémem a nechat do druhého dne zatuhnout.
Krok 5: Pak už jen potáhnout a dozdobit dle fantazie.
Zveřejněno 2. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s Didlinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ3Q
Moje poznámka
Dort s Didlinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZ3Q
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 13 minutami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 14 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 10 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 11 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 12 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 12 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 13 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 13 hodinami
Tématické fráze:
smartflex velvet jak pracovat,
smartflex velvet jak pracovat,
smartflex jak pracovat,
smartflex velvet recenze,
smartflex velvet,
dort,
smartflex recept,
recepty na dorty,
jak ozdobne vyrezat vejce,
kávový sváteček,
opička z marcipánu,
recept na dort,
recepty na dort,
jak pracovat s potahovkou,
práce s potahovkou,
formix potahovací hmota na dorty recenze,
smartflex flower,
ozdobné kleště na dort,
kleste na dort,
jak pracovat se smartflex
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
máslo,
pudink karamelový,
mléko,
rum,
cukr,
kompot višňový,
smartflex velvet čokoládový,
smartflex
Komentáře (55)