Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 069 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 24,68 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česneková pomazánka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7K
Moje poznámka
Česneková pomazánka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7K
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 6 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 8 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 2 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 3 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 5 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 5 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 5 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 6 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 6 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 6 hodinami
Tématické fráze:
česneková pomazánka,
česneková pomazánka recept,
recept na česnekovou pomazánku,
pomazánka česneková,
pomazánka na langoše,
jak udelat cesnekovou pomazanku,
syrovo cesnekova pomazanka,
česneková pomazánka na langoše,
domácí česneková pomazánka,
recept česneková pomazánka,
jak se děla česneková pomazánka,
sýrovo-česneková pomazánka,
česneková pomazánka s pažitkou,
pomazánka z uzených ryb,
recepty česneková pomazánka,
cesnekove pomazanky,
cesnekov pomazanka,
pomazánky česnekové,
cesnekovo syrova pomazanka,
nejlepší česneková pomazánka
Suroviny:
máslo,
sýr tavený,
česnek
Komentáře (14)