Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,16 g |
Tuky | 103,69 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 15,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Moje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Nejnovější recepty
Čokokvětináče s mrkvičkami
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta v housce
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 21 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 21 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 1 hodinou
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 2 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 3 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 3 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 4 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 5 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 5 hodinami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 6 hodinami
Pikantní kuřecí játra na smetaně
VaclavKo před 7 hodinami
Čočka na kyselo
Karel849 před 8 hodinami
Tématické fráze:
veprove maso na fazolkach,
vepřové řízečky,
zelené fazolky s vepřovým masem,
jak upravit zelené fazolky,
veprove zelene fazolky,
vepřové fazolky,
fazolky recepty,
vepřove na fazolich,
vepřové a fazolky,
zpracování zelených fazolek,
babicovy dobroty recepty napis svuj recept,
fazolky recept,
vepřové plecko na fazolkach,
maso na zelených fazolkách,
zelené fazolky a vepřové maso,
zpracování fazolek,
zpracování fazolí,
zelené fazolky zpracování,
veprove nudlicky na fazolkach,
recept na vepřové řízečky
Suroviny:
maso vepřové,
slanina anglická,
cibule,
fazolky zelené,
zelí hlávkové,
kopr,
mrkev,
olej,
sůl,
chilli
Komentáře (21)