Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 768 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak na víně s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRqX
Moje poznámka
Steak na víně s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRqX
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté a zelí ze zelené cukety
Přidáno před 1 hodinou
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 1 hodinou
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 1 hodinou
Sedmikráskový sirup
Marylka před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 4 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 5 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí steak recept,
steak recept,
recept hovězí steak,
recepty hovězí steak,
hovezi steik,
steik,
hovězí steak příprava,
hovězí steak recepty,
kuřecí steik,
hovězí steak,
steik z lososa,
priprava hoveziho steaku,
kuřecí steak na víně,
hovězí maso na víně,
recept steak,
hovězí maso na steak,
hovězí steak na másle,
recept na hovězí steak,
steak z hovězího,
recept na steak
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
mouka hladká,
vývar hovězí,
sůl,
libeček,
olej olivový,
víno bílé
Komentáře (4)