Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 718 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,20 g |
Tuky | 1,28 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 183,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vypečené ondráše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Wq8
Moje poznámka
Vypečené ondráše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Wq8
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 10 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 15 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 5 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 6 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 6 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 6 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 7 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 7 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 7 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 7 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 9 hodinami
Tématické fráze:
recept na ondráše,
ondrase,
ondráše recept,
recepty na ondrase,
příprava ondráše,
těsto na ondraše,
jak udelat ondrase,
recepty ondrase,
recept ondráše,
kuřecí ondráše,
ondrase z kuřecího masa,
vepřové ondráše,
recepty naondrase,
bramboráky ondráše,
ondrase kureci,
bramborové ondráše,
ondráše recepty,
řízky ondrase,
bramborové těsto na ondráše,
ondráše z masa
Suroviny:
brambory,
česnek,
vejce,
mléko,
krupice dětská,
sůl,
pepř mletý,
majoránka sušená,
maso pečené
Komentáře (8)