Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 525 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 37,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 3,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mixéru dáme hluboce zamražené jahody, zalijeme smetanou a cukr. Rozmixujme.
Krok 2: Na rozředění potom dolévámé mléko. Mixujeme kvůli pěně alespoň 1 minutu.
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový ledový jahodový shaker
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2R9
Moje poznámka
Smetanový ledový jahodový shaker
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2R9
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 5 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 7 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 34 minutami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 46 minutami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 3 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 4 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 4 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jahodový šejk,
shaker recepty,
mléčný šejk,
mléčný šejk recept,
shaker recept,
jahodový šejk recept,
recept na šejk,
jahodový shejk,
jak udělat šejk,
šejk recept,
bananový šejk,
recepty na shaker,
smetanovy mlecny jahodovy koktejl,
recepty na šejky,
shaker,
šejk jahodový,
jak udělat shaker,
borůvkový šejk,
mléčné šejky,
recepty na šejk
Suroviny:
smetana ke šlehání,
jahody,
cukr,
mléko
Komentáře (5)