Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 525 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 37,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 3,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mixéru dáme hluboce zamražené jahody, zalijeme smetanou a cukr. Rozmixujme.
Krok 2: Na rozředění potom dolévámé mléko. Mixujeme kvůli pěně alespoň 1 minutu.
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový ledový jahodový shaker
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2R9
Moje poznámka
Smetanový ledový jahodový shaker
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2R9
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 4 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 7 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 8 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 9 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 9 hodinami
Tématické fráze:
jahodový šejk,
shaker recepty,
mléčný šejk,
mléčný šejk recept,
shaker recept,
jahodový šejk recept,
recept na šejk,
jahodový shejk,
jak udělat šejk,
šejk recept,
bananový šejk,
recepty na shaker,
smetanovy mlecny jahodovy koktejl,
recepty na šejky,
shaker,
šejk jahodový,
jak udělat shaker,
borůvkový šejk,
mléčné šejky,
recepty na šejk
Suroviny:
smetana ke šlehání,
jahody,
cukr,
mléko
Komentáře (5)