Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 674 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,77 g |
Tuky | 7,97 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMZW
Moje poznámka
Ruský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMZW
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 21 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 23 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno 1. 4. 2025 11:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 17 minutami
Domácí nudle
Jindriskas před 1 hodinou
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 1 hodinou
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 6 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 6 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 14 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 15 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 15 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 19 hodinami
Tématické fráze:
ruský biftek-recept,
ruský biftek na smetaně,
ruské biftečky,
sekaný biftek,
ruský mletý biftek,
ruský byftek,
co je to biftek,
ruskej biftek,
ruske recepty,
pečený ruský biftek,
tatarský bi,
ruskí bivtek,
ruskybiftek,
hovězí sekaný biftek,
rusky steak,
ruský biftek na na smetaně,
recepty-rusky biftek,
rský biftek,
rský biftek,
co je to beaftek
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
petrželka zelená,
čerstvé bylinky,
kapie zelená,
cibule,
žampióny,
smetana,
olej,
mouka hladká
Komentáře (20)