Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 066 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,98 g |
| Tuky | 1,67 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory se škvarky.
Zveřejněno 23. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selská zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6ln
Moje poznámka
Selská zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6ln
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 18 hodinami
Tématické fráze:
bílá zelnice,
zelnice se štouchanými brambory,
zelnice z kysaného zelí,
zelnice bílá,
zelnice bílá z čerstvého zelí,
zelnice s bramborem,
zelnice bílá z kysaného zelí,
zelnice s uzeným,
zelnice se smetanou,
prava zelnice,
zelnice se šťouchaným bramborem,
bílá zelnice recept,
zelnice omáčka,
bílá zelnice z kyselého zelí,
bílá zelnice se štouchanými brambory,
zelnice z kyselého zelí bílá,
zelnice-recept,
recepty-zelnice,
staré české recepty,
bila zelnice se stouchanym bramborem
Suroviny:
zelí bílé,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
ocet,
cukr,
kmín celý,
smetana zakysaná
Komentáře (20)
Zelnice je veľmi, veľmi chutná! Dala som len smotanu na varenie, ale boli aj tie zemiaky so škvarkami. Ďakujem za recept a teším sa na ďalšie recepty zo starých čias. Mám veľmi rada jednoduchú, starú klasiku a niektoré staré české jedlá sú pre mňa úplne neznáme.
A za recept určitě bodík.
Vašku a ako k tomu podávaš tie škvarky ? Nejako sa upravujú ?
Bodík letí.