Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy 3Bit

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mikaca

Náročný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 110 min

150 min (40 min příprava + 110 min tepelná úprava)

Také milujete známou tyčinku s křupavou sušenkou uvnitř? Tak musíte vyzkoušet 3Bit řezy. Lehký piškot, pudinkový krém, sušenka a karamelová náplň s čokoládovými hoblinkami potěší celou rodinu i blízké.

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 933 kJ /
7 154 kcal
Bílkoviny80,94 g
Tuky474,18 g
Vláknina13,28 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 576 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy634,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plechovku Salka minimálně den předem uvaříme ve vodě. Neotevřenou plechovku zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni hodinu a půl. Pak necháme vychladnout. Krok 2: Suroviny na těsto důkladně promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Krok 3: Pečeme na 200 °C cca 10 minut. Krok 4: Pudinková náplň: Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout. Krok 5: Do vlažného pudinku vešleháme po částech změklé máslo a moučkový cukr. Vyšleháme důkladně. Krok 6: Karamelový krém: Krém připravíme vyšleháním másla s uvařeným Salkem. Krok 7: Vychladlý piškot pocákáme rumem, natřeme na něj pudinkový krém, poklademe sušenkami a ty opět pokropíme rumem. Krok 8: Na sušenky natřeme karamelový krém, uhladíme a pocákáme čokoládovou polevou nebo posypeme strouhanou čokoládou. Krok 9: Dáme ztuhnout do ledničky. Krájíme až další den po změknutí sušenek.

Zveřejněno 1. 3. 2011

Poznámka autora mikaca

Zkopírováno z www.mamincinyrecepty.cz.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řezy 3Bit

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZxk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řezy 3Bit

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZxk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Julie: Milá Julie, bude jen dobře, když se desetiletý chlapec dozví, že stahovat texty z internetu a vydávat je za svoje, se nemá. Až bude psát diplomku, jako když to najde ..... :-)

je mu jen 10????? Chápete se vubec??:-?:-?:-?:-? Že se tady pouštíte do malého kluka?? Ježiš maria. Jde vidět kdo se doma nudí!!!
:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!:-!:no::no::no::no: palec dole pro vás:no::no::no::no:

Tak se na něj nezlobte ,třeba mu ty řezy jenom chutnaly:-))

Michaeli,tys to jenom zkopíroval nebo jsi tento moučník sám upekl,vyšlehal krém a nazdobil?Zajímalo by mě to,jestli jsi tak šikovný v 10létech.Mám v rodině kluka,je mu 12let a ten by takový moučník zvládl jak nic,je na vaření a pečení moc šikovný,víc ho baví pečení,zvládne kynutá těsta dokonce.Pokud jsi i ty tak šikovný,tak tě chválím,ale pošli nám i důkaz!:-O

Marcelo, není to jen pro někoho. Jak uvádí žížala, poznámku dopsala ona. Není zakázáno vložit sem recept od někoho jiného, ale mělo by být uvedeno, ze kterého webu je a pokud je to jen trochu možné, uvézt i autora. Někdy dostaneme recepty meilem, takže autora nejspíš neuvedeme. Není třeba se hned zlobit;-)

Do poznámky jsem to napsala já, protože je to slovo od slova přetažené ;-)

V profilu ma, ze je mu 10 let. Potrebuje nektere veci urcite ujasnit, ale asi jemneji ;-):-).

:-Sale v poznámce má,že je to zkopírované..

Tak nevím proč jste na něj jak na cizí. Vždycky jsem v komentářích četla, že tu můžou být recepty z jiných stránek, když se uvede zdroj a tady to uvedené je v poznámce. Tak v čem je problém. Někdy mám pocit, že je to tu pouze pro někoho.
Ten druhej recept co tu někde je jsem nečetla a tak za tenhle:-K:yes:

jsou dobré, ale 3 bit řezy už zde jsou takže:no:

Fotka smazána. Michale, sem se okopírované fotky nedávají, upeč, vyfoť a dej vlastní ;-)

recept krásný,ale jinak:no::no:všechno špatně:-//

to nebyl dobrý tah

Tématické fráze:
tribit řezy recept, řezy 3bit, tri bit řezy, 3 bit řezy, tribit řezy na plech, 3bit řezy, jednoduché 3bit řezy, 3bit, tribit řezy, 3bit řez, řezy 3 bit, nepečene řezy 3bit, řezy tribit, 3 bit, rez 3bit, 3bit recept, pudinkové řezy 3bit, pošli recept bebe řezy, rezy tri bit, tribit řez

Suroviny:
vejce, cukr moučkový, olej, mléko, kakao, prášek do pečiva, mouka hladká, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, salko, máslo, sušenky bebe, poleva čokoládová, rum, tuk, mouka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu