Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 080 kJ / 5 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,38 g |
Tuky | 270,86 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 407 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 578,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQK2
Moje poznámka
Ořechový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQK2
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z mangoldu s cizrnou
Přidáno před 2 hodinami
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 20 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 6 minutami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 40 minutami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 1 hodinou
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 2 hodinami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 4 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 5 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 15 hodinami
Tématické fráze:
ořechový závin,
nejlepší ořechový kynutý závin,
ořechový závin recept,
orechova plnka,
ořechový štrůdl,
vánoční ořechový závin,
závin s ořechy,
kynutý ořechový závin,
orechove zaviny,
recept na ořechový závin,
závin ořechový,
kynutý závin z Majolky®,
ořechovi zavin,
babiččin ořechový závin,
ořechové závin,
recept orechovy zavin,
orechova strudla,
kysnutý orechový závin,
orechova plnka do zavinu,
ořechový závin kynutý
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
cukr,
mléko,
majolka,
olej,
vejce,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
ořechy mleté,
cukr vanilkový
Komentáře (6)