Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 910 kJ / 3 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,08 g |
Tuky | 92,65 g |
Vláknina | 31,10 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 8,50 g |
Sůl | 21,16 g |
Sacharidy | 596,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkové housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/moA
Moje poznámka
Škvarkové housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/moA
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 5 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 22 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 4 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 4 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
housky se škvarkama,
škvarkové placky z domací pekárny,
hrnickove skvarkove placky,
škvarky z domácí pekárny,
housky z domácí pekárny,
škvarkove bulky,
škvarkové řezy,
domací housky se škvarkama,
škvarkové placky domaci pekarna,
skvarkove testo,
škvarkové placky v domácí pekárně,
škvarkové pečivo,
škvarky v domácí pekárně,
recept na housky,
domácí pekárna škvarkové placky,
veka z domácí pekárny,
skvarkove housticky,
domaci skvarkove placky,
škvarkové placky z pekárny,
škvarkové placky hrníčkové
Suroviny:
mléko,
sůl,
škvarky,
mouka hladká pšeničná,
mouka sojová,
cukr,
droždí čerstvé
Komentáře (26)