Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 946 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,98 g |
Tuky | 36,52 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 39,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Libové maso, brambory, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku, přidáme hořčici, majonézu a rajčatový protlak, přidáme sůl a pepř dle chuti.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Moje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 9 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 33 minutami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 36 minutami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 4 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 5 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 5 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 6 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 8 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 8 hodinami
Tématické fráze:
bulharka pomazánka,
bulharka,
falešná bulharka,
bulharka recept,
bulharka z brambor,
pravá hovězí bulharka,
recept na bulharku,
pomazanka bulharka,
recept bulharka,
pravá bulharka,
bulharka z hovězího masa,
prava bulharska pomazanka,
bulharka na topinky,
recep na rajčatovy protlak,
bramborová bulharka,
bulharky,
bulharka s brambor,
bulharky pepř,
recept na pravou bulharku,
drůbeží bulharka
Suroviny:
maso hovězí,
brambory,
cibule,
okurka čerstvá,
protlak rajčatový,
hořčice,
majonéza,
pepř,
sůl
Komentáře (9)