Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 156 kJ / 3 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,00 g |
Tuky | 238,60 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 6,94 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené s áčkovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2g2j
Moje poznámka
Uzené s áčkovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2g2j
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 17 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 19 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 3 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 10 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 10 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 11 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 12 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 13 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 15 hodinami
Tématické fráze:
uzené maso v páře,
uzene maso na pare,
vaření uzeného v páře,
uzené a brambory,
uzené na páře,
uzené v páře,
uzené vařené v páře,
jak dlouho vařit uzené maso,
vaření uzeného masa v páře,
uzený bůček s bramborem,
jak dlouho vařit uzený bůček,
zelí uzené maso a brambory s pohankou,
vařené uzené v páře,
uzené maso vařené v páře,
uzený bůček brambor,
uzené maso vaření v páře v tlakovém hrnci,
uzený bůček brambory,
vaření v tlakovém hrnci,
uzený vepřový bůček,
vaření uzeného
Suroviny:
bůček vepřový uzený,
brambory,
sádlo,
okurky sterilované,
sůl,
ocet,
voda
Komentáře (4)