Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 569 kJ / 1 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,68 g |
Tuky | 9,33 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 263,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z hrubé mouky, žloutku, mléka a soli vypracujeme těsto a necháme ho asi hodinu odpočinout.
Krok 2: Mezitím připravíme brambory (oloupat, pokrájet a uvařit).
Krok 3: Když jsou brambory uvařené, slijeme vodu do jiného hrnce, ve kterém uvaříme noky z předem připraveného a odpočatého těsta.
Krok 4: Poté smícháme brambory a uvařené noky, protřepeme a podáváme. Na talíři omastíme sádlem s dozlatova opečenou cibulkou.
Zveřejněno 11. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přesbidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv6V
Moje poznámka
Přesbidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv6V
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 37 minutami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 2 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 5 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 5 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 6 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 7 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 11 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
přesbidlo s cibulkou,
přesbydlo,
staročeské přesbidlo,
přezbidlo,
hazidlo,
přezbydlo,
házidlo recept,
jak se vaří přesbidlo,
pres bydlo,
přesbydlo recept,
jidlo presbidlo,
brambory přes bidlo,
břesbidlo,
přez nebo přes,
recept na přesbydlo,
recept--pres bydlo,
hazidlo pres bydlo,
staročeské přesbydlo,
jak uvařit noky,
staročeské bidlo
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
žloutek,
mléko,
sůl,
sádlo,
cibule
Komentáře (15)