Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 569 kJ / 1 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,68 g |
Tuky | 9,33 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 263,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z hrubé mouky, žloutku, mléka a soli vypracujeme těsto a necháme ho asi hodinu odpočinout.
Krok 2: Mezitím připravíme brambory (oloupat, pokrájet a uvařit).
Krok 3: Když jsou brambory uvařené, slijeme vodu do jiného hrnce, ve kterém uvaříme noky z předem připraveného a odpočatého těsta.
Krok 4: Poté smícháme brambory a uvařené noky, protřepeme a podáváme. Na talíři omastíme sádlem s dozlatova opečenou cibulkou.
Zveřejněno 11. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přesbidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv6V
Moje poznámka
Přesbidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv6V
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový beránek
Pajkujka před 36 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 49 minutami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 1 hodinou
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tvarohová vánočka
zackovam před 4 hodinami
Tématické fráze:
přesbidlo s cibulkou,
přesbydlo,
staročeské přesbidlo,
přezbidlo,
hazidlo,
přezbydlo,
házidlo recept,
jak se vaří přesbidlo,
pres bydlo,
přesbydlo recept,
jidlo presbidlo,
brambory přes bidlo,
břesbidlo,
přez nebo přes,
recept na přesbydlo,
recept--pres bydlo,
hazidlo pres bydlo,
staročeské přesbydlo,
jak uvařit noky,
staročeské bidlo
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
žloutek,
mléko,
sůl,
sádlo,
cibule
Komentáře (15)