Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,55 g |
Tuky | 85,36 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 60,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak, že do něj dáme vejce, bílé víno, mouku a část lupínků.
Krok 2: Odleželou rybu obalíme v těstíčku a zprudka opečeme z obou stran na oleji. Na vrch ještě nasypeme zbytek mandlí. Podáváme s vařenými bramborami.
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
Moje poznámka
Rybí filé v kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Qm3
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 10 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 8 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 8 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 8 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 10 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 10 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 11 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 11 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 13 hodinami
Tématické fráze:
kefír,
rybí kuchařka,
kefírové těstíčko,
zapečené filé s kefírem,
rybí file recepty,
rybí file,
recept kefir,
zapečené rybí filé s kefírem
Suroviny:
pangasius,
kefír,
sůl,
olej,
kefír,
vejce,
mouka hladká,
víno bílé,
lupínky mandlové
Komentáře (4)