Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 982 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,57 g |
Tuky | 41,24 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 298 mg |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYo5
Moje poznámka
Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYo5
Nejnovější recepty
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 10 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Sweety77 před 18 minutami
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 2 hodinami
Velikonoční Jidáše
Akuska před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 4 hodinami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 5 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pangas v těstíčku,
pangasius recepty,
kureci maso v horcicovem testicku,
pangasius v těstíčku,
maso v hořčicovém těstíčku,
pangassius v testicku,
vepřové v hořčicovém těstíčku,
pangasius obalený,
pangacius v těstíčko,
platky v horcicovem testicku,
ryba v hořčicovém těstíčku,
pangasius,
těstíčko na obalení,
pangásius obalený,
ryba v kukuřičné strouhance,
losos v těstíčku,
pangaus ve strouhance,
losos obalený s hořčicí,
maso v testicku s horcici,
obalený pangas v strouhance
Suroviny:
pangasius,
sůl,
pepř,
majolka,
vejce,
cibule,
hořčice,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (16)