Postup přípravy
Krok 1: Hrách necháme přes noc namočený ve vodě. Druhý den jej v téže vodě uvaříme doměkka.
Krok 2: Ze sádla a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, do které vmícháme mletou papriku. Jíškou zahustíme hrách.
Krok 3: Dle chuti přikyselíme, osladíme a osolíme. Podáváme s knedlíkem a vařenými vejci.
Zveřejněno 31. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6l
Moje poznámka
Hrachová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6l
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 57 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit omacku,
recept hrachova kase,
hrachova kase recepty,
čím zahustit hrachovou kaši,
hrachova kase,
jak zahustit hrachovou kaši,
recept na hrachovou omacku,
recept na hrachovou kasi,
zahustit omáčku,
čím zahustit hrachovku,
hrachvá omáčka,
nejlepší recept na hrachovou kaši,
hrachovaomacka,
hrachová omáčka na smetaně,
recepty hrachova kase,
hrachová kaše s vejcem,
hrachová kaše recept,
bila hrachova,
jak zahustit hrachovou polévku,
hrachova kase kj
Suroviny:
hrách,
paprika sušená sladká,
cukr,
ocet,
sůl,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (11)