Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lyonské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nxk8
Moje poznámka
Lyonské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nxk8
Nejnovější recepty
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 2 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 1 hodinou
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 2 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 2 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 3 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 4 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 4 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 5 hodinami
Žampionová omáčka
Ashelin před 5 hodinami
Tématické fráze:
lionske brambory,
lionske brambory recept,
recept na lionské brambory,
liónský brambor,
jak opect brambory,
recepty lionské brambory,
recept lionske brambory,
úprava brambor,
lionský brambory,
liyonské brambory,
liyonské brambory,
lzonské brambory,
lionské brambůrky,
lyonské brambory se smetanou,
recepty z brambor,
lionské brabbory,
lionské brabbory,
¨lionské brambory,
lijonské brambory,
lyonské zemiaky
Suroviny:
brambory,
cibule,
máslo,
sůl
Komentáře (10)