Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje lepenice s medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 858 kJ /
2 356 kcal
Bílkoviny27,98 g
Tuky169,17 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,27 g
Sůl8,00 g
Sacharidy168,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pokrájané zemiaky dáme variť do osolenej vody. Krok 2: Slaninu pokrájame na drobno, roztopíme, osmažíme na nej pokrájanú cibuľu. Krok 3: Listy medvedieho cesnaku preberieme, umyjeme a pokrájame na drobno. Krok 4: Kapustu premyjeme, vymačkáme a prekrájame. Krok 5: Uvarené zemiaky scedíme, rozšťoucháme, pridáme osmaženú cibuľu, kapustu, pokrájaný cesnak, premiešame.

Zveřejněno 3. 4. 2011

Poznámka autora magdalenka

Podávame ako prílohu (my sme mali údené) alebo aj ako samostatné jedlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQDM

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YQDM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

:-)

:-p:yes::yes::-K

:-(Taky chci medvěda...zahrada veliká a medvěd nikde!:-DMáš to mňamkové!:yes::yes:

Mňááám :-p:yes::yes:

Holky, je kríza, treba sa chopiť každej možnosti, ako zarobiť korunku (euro), z lásky k blížnemu (k vám) to vyvážať nebudem!

magdalenka:tak to by bylo fajné,hlásím se s objednávčičkou;-):-D

magdalenka: tak nějak, vidím, že jsi to pochopila moc dobře;-):-))

maris: Myslíš, že by som na medvídka mala vyraziť s kombajnom a vyvážať ho do chladnejších končín? (napr. k vám) Ak by bolo dosť objednávok, tak by to zmysel malo...tu ho je dosť - fotila som dnes poobede.
;-)

Krásné!Medvědí česnek jsem ještě nikdy nepoužila,asi se vydám jej hledat,přibližně vím kde roste:-))

Brambory s medvědím česnekem dělám v jeho sezoně často, lepenice mě nenapadla. Určitě vyzkouším, až u nás " na severu " taky vyroste.:yes::-)+
Podle fotky si myslím, Magdalenko, že bys mohla s medvídkem podnikat;-):-))

Magdi, já úplně cítím tu chuť:-*:-p:yes:

Ďakujem všetkým za záujem.
Najprv som chcela robiť k údenému knedle a kapustu, ale sa mi nechcelo čakať kým vykysne cesto, tak som si zmyslela, že budú zemiaky, potom som si spomenula na lepenicu a potom mi zrak padol na medvedí cesnak...Rastie mi 2 minúty cesty od domu.

Magdalenko ty mi děláš chutě:-p:yes:

Magdalenko už mě leze-sice jen 2cm venku, ale "medvídek";-) vyleze a potom začnu kuchtit-tvé medvědové receptíky:yes::-p:-D

Magdalenko, krasne. Uz jak vidim nazev, je jasne, ze je receptik od tebe :yes::yes::-p.

Načíst další komentáře (3)

Tématické fráze:
nejrecept medvědího česneku, lepenice, lepenice recept, bramborová lepenice s medvědím česnekem, co děla s medvědím česnekem, kysané zelí s medvědím česnekem, kroupova lepenice, recept na lepenicu, lepenice recepty

Suroviny:
brambory, zelí kysané, cibule, slanina uzená, česnek mědvědí

Přidat fotografie receptu