Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,58 g |
Tuky | 83,97 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 13,77 g |
Sůl | 37,15 g |
Sacharidy | 69,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
Moje poznámka
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 19 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtový makovník z nemletého máku
vera64 před 5 minutami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Martina18 před 20 minutami
Sýrová omáčka k nachos
sonamaternova před 24 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
LadyOwe před 1 hodinou
Kynuté borůvkové knedlíky
Kaprice před 1 hodinou
Litá buchta s tvarohem a povidly nebo džemem
JanaRand před 2 hodinami
Kávové děrované řezy
habis před 3 hodinami
Tchýnino výtečné kuřecí maso
50Mirka před 11 hodinami
Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem
TondaJ před 13 hodinami
Těstoviny s bešamelem
Hedra před 14 hodinami
Tématické fráze:
kure na zelenine,
blanšírování cibule,
co je blanšírování cibule,
blanšírování kuřete,
kuře se zeleninou,
recepty na kuře,
zimní kuře,
kuře v zelenině,
blasirovat pórek,
kuřecí se zimní zeleninou,
recept blanšírování,
blansirovani ze,
blansirovani kure,
blanšírování recept,
blanšírování mrkve,
blanšírování kuřecí,
blanšírovaní kuřecích prsíček,
blanšírovat pórek,
kureci maso s rozmixovanou zeleninou,
google co je blanšírovaní
Suroviny:
prsa kuřecí,
mouka,
olej rostlinný,
pórek,
cibule,
mrkev,
nať celerová,
bujón
Komentáře (7)