Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džusové řezy

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie31 191 kJ /
7 455 kcal
Bílkoviny85,26 g
Tuky343,36 g
Vláknina11,90 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 800 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy979,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Postup: Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny. Vmícháme olej, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vznikne dost řídké těsto, které nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme dorůžova (při 200°C asi 10 minut). Krok 2: 1. krém: Z džusu, gustinu a cukru uvaříme hustou kaši, a ještě teplou nalijeme na vychladlý plát těsta. Krok 3: 2. krém: Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme pudink. Máslo ušleháme s cukrem a po částech vešleháme vlažný pudink. Natřeme na vychladlý 1. krém. Krok 4: Piškoty namáčíme do džusu smíchaného s rumem a skládáme na moučník. Nakonec pocákáme polevou.

Zveřejněno 1. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Džusové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z76y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Džusové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z76y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Přidávám fotku a bodík:-p:yes:

moc chutné musím to zkusit

:-) Moc chutne, vcera jsem delala :yes: jen ten druhy krem mi nevysel na cely plech .. takze priste o neco zvysim davku masla a pudinku. Diky za recept :-)

:-K:yes:

Jajaj!!!! Krááása!!:yes::yes:

Ukládám :-K5 bodík:yes:

Fokuska:-Kto je skvost :yes: naše chuťové buňky začínají míti zlost:-)):-D:-)) , 4.tý bodík posílám :yes: a do oblíbených ukládám ;-)

Krásné! Řezy, to je naše. . . :yes::-p;-)

Vypadá to moc pěkně a určitě moc také chutná.

vypadá to náááááádherně :-*

Tématické fráze:
dzusova buchta, poleva z dzusu, buchta z dzusu, džusové tvarohové řezy, dzusova buchta s tvarohem, buchta s džusovou polevou, buchta s džusovou polevou, řezy s džusovou polevou, poleva z pomerančového džusu, pudink z džusu, řezy s džusem, buchta dzusovka, krém z džusu, rezy s polevou z dzusu, vídeňské řezy, řez z džusu, buchta s polevou z pomerančového džusu, džusová buchta s pudinkem, dzusova poleva, buchta s polevou z džusu

Suroviny:
vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, džus pomerančový, cukr, moučka škrobová, máslo, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, piškoty, džus pomerančový, rum,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu