Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 885 kJ / 2 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,75 g |
| Tuky | 13,31 g |
| Vláknina | 37,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 468,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pwZ
Moje poznámka
Jarní chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pwZ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
jarný chlebík,
receptař prima nápadu poslední díl 17,
omládek,
receptař prima nápadu poslední díl recepty,
omládek recept,
top recepty zabky,
jarní chlebíčky recept,
chlebík 3s,
recepty prima nápadů poslední díl,
chléb žabky carevny,
receptař prima nápadu poslední díl,
jak upect a ozdobit chlebovy dort z zitne mouky,
receptař prima nápadu poslední díl-dýnová polévka,
receptar prima napadu 43 dil,
plněné domácí bulky žabky,
co je přetužíme,
chlebík,
chlebová bulka,
jak ozdobit chlebíčky,
domaci pekarna chlebik
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
ocet,
olej,
bramborák v prášku,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka chlebová pšeničná
Komentáře (28)