Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx8D
Moje poznámka
Plněné topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx8D
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 13 minutami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 14 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 10 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 12 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 12 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 12 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 13 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 13 hodinami
Tématické fráze:
topinky s paštikou,
náplň na topinky,
jak udělat topinku,
topinka s paštikou,
jak udělat topinku,
topinky recept,
topinka s paštikou a vejcem,
topinky,
zapečený chléb s vejcem vykrojíme,
topinky k večeři,
vykrojená topinka,
topinka plněná s vejcem,
vykrojené topinky,
co s pastikou,
chleba zapeceny s vejcem a pastikou,
chleb plněný vejci,
chleba plněný vejcem,
topinka plnena vejcem,
topinky a co k tomu?,
topinka s nivou
Suroviny:
chléb,
vejce,
paštika játrová,
sůl,
česnek,
olej
Komentáře (4)