Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 531 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,14 g |
Tuky | 16,80 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 28,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek,avokádu a zeleninu nakrájíme na stébla asi 5 cm dlouhá, vše osolíme , opepříme a podusíme na másle do poloměkka. Potom na zeleninu rozložíme osolené porce kapra, podlijeme mírně vínem a dusíme na prudkém ohni až se šťáva vydusí.
Krok 2: Podlijeme polovinou zbylého vína a opět prudce vydusíme.
Krok 3: Poslední dušení má probíhat pomaleji a šťáva se při něm vydusí tak, až zhoustne. Rybu nemícháme, kastrolem pouze potřásáme. Podáváme s opečenými nebo šťouchanými brambory.
Zveřejněno 23. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V565
Moje poznámka
Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V565
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 4 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 6 minutami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 2 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 3 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 4 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 4 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kapr na kořenové zelenině,
kapr na zelenině,
kapr recepty,
top recepty sdílet na emailu,
e.kapr,
avokádo pórek,
jak se děla email,
recepty na email,
amur na kořenové zelenině,
email kapr,
vše o avokadu,
kapr na kořenovej zelenině,
smí se avokádo vařit,
vše avokádu,
kapr na kořenové zelenině recept,
kapr recepty na zelenině,
recept na kapra na zelenině,
dobrý kapr na zelenine,
kapr na zelenině recept,
recepty kapr na zelenine
Suroviny:
kapr,
pórek,
zelenina kořenová,
avokádo,
máslo,
víno bílé,
sůl,
pepř
Komentáře (5)