Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky.
Krok 2: Pekáček vymažeme tukem a plátky masa do něj vložíme. Cibuli poklademe na maso.
Krok 3: Marinádu uděláme z uvedených surovin a přilijeme 50 ml vody.
Krok 4: Maso zalijeme marinádou a dáme do trouby, pečeme asi 1 hodinu při teplotě 180 °C.
Zveřejněno 24. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
Moje poznámka
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
Nejnovější recepty
Pizza z pita chleba
Přidáno před 38 minutami
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 16 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 20 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 21 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Pět slavných jídel a tajemství jejich názvu: Palačinky crêpe Suzette na počest královy milenky, steak Wellington podle vojevůdce
Kachna s jablky a cibulí: Šťavnaté lahodné masíčko s křupavou kůrčičkou získáme dlouhým pečením
Svatomartinské rohlíčky podle Míšy Landové: Nemusí kynout, voní rumem a skořicí a chutnají božsky
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halloweenská strašidla
Merylas před 56 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Dancarak před 1 hodinou
Mechové muffiny
zanetka.sebkova před 3 hodinami
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 12 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 13 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 13 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 16 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 17 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 18 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 18 hodinami
Tématické fráze:
zapečená krkovice,
zapečená krkovička,
albert recepty z časopisů,
recepty z časopisu albert,
albert magazín,
albert recepty,
recepty zapečená krkovička s,
recepty albert,
magazín albert,
časopis albert únor,
krkovička podle albertu,
časopis albert recepty,
recepty z krkovice,
albert magazín únor,
albert magazín od 1. 10.,
časopis albert březen,
albert magazín recepty,
časopis albert,
najít recept na zapečenou krkovici,
albert kuchařka recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
cibule,
sůl,
olej,
omáčka sojová,
kečup sladký,
med,
paprika sušená sladká,
pepř,
máslo
Komentáře (70)