Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,17 g |
| Tuky | 84,26 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 547 mg |
| Sůl | 1,01 g |
| Sacharidy | 59,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák plněný mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwEx
Moje poznámka
Květák plněný mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwEx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
kvetak s mletym masem,
plněný květák,
kvetak obaleny mletym masem,
květákové karbanátky s mletým masem,
kvetak recepty,
květák obaleny v mletem mase,
nadívaný květák,
recepty květákové karbanátky s mletým masem,
květák plněný masem,
recepty z kvetaku,
babicovy dobroty květák,
kvetak s masem,
květák se sekanou,
květák obalený v sekané,
květák z mletým masem,
kvetak v mletym masem,
květak obaleny sekanou,
dobroty z květáku,
recepty na květák,
květakplněny mletym masem
Suroviny:
květák,
maso mleté,
strouhanka,
mouka hladká,
česnek,
vejce,
cibule,
paprika čerstvá červená,
pepř,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (29)