Mini koblížky
Nejlepší koblihy jsou vždy ty čerstvé, krásně usmažené a s náplní, na které nikdo nešetřil. Ať při masopustu nebo jen, když na ně máte chuť – koblihy udělají radost úplně pokaždé.
Suroviny pro 1 dávka
cca 40 koblížků
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 589 kJ / 3 487 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,57 g |
| Tuky | 80,75 g |
| Vláknina | 21,40 g |
| Cholesterol | 994 mg |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,39 g |
| Sacharidy | 561,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mini koblížky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Yg0
Moje poznámka
Mini koblížky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Yg0
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 1 hodinou
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 12 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 13 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 19 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 24 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
mini koblihy,
minikoblížky,
koblížky recept,
minikoblihy,
koblížky,
rychlé mini koblížky recepty,
minikoblížky recept,
testo na mini koblizky,
tvarohové mini koblížky,
koblizky bez drozdi,
mini donuty,
recept na minidonuty,
mini koblihy recept,
recept na koblížky,
mini donuty recept,
recept na minikoblížky,
recepty.cz,
mini koblisky,
minidonuty,
recepty na koblížky bez droždí
Suroviny:
droždí čerstvé,
cukr moučkový,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr vanilkový,
žloutek,
rum,
sůl,
marmeláda,
olej
Komentáře (11)
mardosa: Nesmíš vykrajovat ostrou formičkou, je potřeba skleničkou nebo hrníčkem, aby se těsto zároveň trochu smáčklo. A marmeládu opravdu hustou. Pak by neměla vytékat