Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rolky z krkovičky v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 759 kJ /
659 kcal
Bílkoviny46,04 g
Tuky41,69 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 598 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,77 g
Sacharidy23,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe kousky salámu, nakrájenými uvařenými vejci, na proužky nakrájenou cibulí, posypeme kořením, zabalíme a popřípadě sepneme párátky. Krok 2: Pomalý hrnec lehce vymažeme sádlem, přidáme cibuli, vložíme maso, posypeme zeleninou, hlívou, kořením, lehce osolíme a 3 hodiny pomalíme.

Zveřejněno 12. 5. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rEJW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rEJW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Nu což vyhovím,upravím,ale kategorie Pomalý hrnec tu opravdu je...

Hella: Hello:-) kategorii Pomalý hrnec tu máme;-):-)

Prosila bych autorku receptu, aby název upravila a místo "v PH" vypsala "v pomalém hrnci." Když tu není samostatná kategorie "Pomalý hrnec" tak se ten recept se zkratkou "PH" při vyhledávání nenajde. Děkuji moc.

Janko,právě to je výhoda PH že tam nepřijde žádná voda a šťávy je dost...Rebeko,dávám rovnou do hrnce,nerestuju..,já si tedy PH užívám ke spokojenosti všech mých strávníků,vždycky si pochutnáme..:-p:-D

dáváš hned do PH:-?nerestuješ na pánvi:-?

No jo, to je vymoženost, kterou ještě nevlastním. Jiřko, jídlo vypadá moc dobře. Je u toho nějaká šťáva?

Supér. Další pěkný recept pro PH. Samé věci co Vašík rád. Nejpozději příští týden vyzkouším.:yes:

Tématické fráze:
krkovička v pomalém hrnci, pomalé pečení krkovičky, krkovička recepty, recepty z krkovičky, pomalý hrnec recepty, krkovice v pomalem hrnci, pomalý hrnec krkovička, selský hrnec pro pomalé vaření, recepty pro vasika, krkovicka v hrnci, vepřové rolky pomalý hrnec, vepřové rolky v pomalém hrnci, krkovička pomalé pečení, selský hrnec, recept z krkovičky, rolky z krkovice, co z krkovičky, recept krkovička, recepty krkovička, krkovicka

Suroviny:
krkovice vepřová, vejce, salám, cibule, hořčice, koření, směs zeleninová mražená, hlíva ústřičná, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu