Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,61 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 4,85 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 31,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvyB
Moje poznámka
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvyB
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 13 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 18 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 57 minutami
Extra rychlé lívance
Khulali před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 8 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 9 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 10 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 10 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 11 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 11 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 13 hodinami
Tématické fráze:
platky z divočáka,
recepty zvěřina divočák kýta,
kýta z divočáka,
kančí kýta,
kančí kýta recepty,
divočák kýta recepty,
kýta z divočáka recept,
kančí plátek,
recept na kýtu z divočáka,
divočák kýta,
divočák plátky,
recept kýta z divočáka,
divočák kýta recept,
recepty na kýtu z divočáka,
pečená kýta z divočáka,
recepty z divočáka kýta,
kýta divočák,
recept na kančí kýtu,
kanci maso recepty,
ůprava divočáka
Suroviny:
kýta kančí,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
houba hřib,
smetana zakysaná,
mléko,
mouka,
sůl
Komentáře (17)