Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 187 kJ / 2 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,21 g |
| Tuky | 38,93 g |
| Vláknina | 26,90 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 373,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do pekárny (nejdříve tekuté, pak tuhé) a zapneme program Kyprý (nebo aspoň Základní).
Krok 2: Chlebík je nádherně nakynutý, pružný a na řezu strakatý semínky.
Zveřejněno 12. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semenáček jogurtový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVPE
Moje poznámka
Semenáček jogurtový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVPE
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 44 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
karmadon,
semenáčky,
chleba z jogurtu,
jogurtove trojhranky,
chléb s chápu semínka mi,
chlebík z lněného semene,
racepty od cathleen,
recept joghurtovy trojhranek,
smetanový trojhránek recept,
akcokca,
recept na jogurtový trojhránek,
jogurtový chléb,
chlebik z pekarny narychlo,
beaufort st práce,
jogurtový chleba
Suroviny:
jogurt bílý,
voda,
olej,
sůl,
semínka dýňová,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (49)
chlebík jsem také pekla a máte pravdu, je opravdu velmi dobrý
Přidávám bodík +17 a s dovolením foto.
Naopak - někdy by se mi taková nevyslovená pochvala (jak jsi popsala) líbila. Ale já jako pochvalu beru i to, že syn při čekání na dopečení čerstvého chleba raději sní zbytek 4 dny starého domácího, než aby si zakrojil do té půlky koupeného, co jsme vzali narychlo, aby bylo co jíst, než upeču....
uff,vidím,že mé obavy byly liché
ano,jak já tě chápu
chlebík je výýýborný,hebký,voňavý,grandiósní
dávám mu 15.bodík a fotky
P.S.ale trojhránky jsou trojhránky