Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Už je to dávno, kdy losos byl běžnou rybou v českých řekách a chudina ho pokládala za své nejobyčejnější jídlo. Dnes je vše jinak. Stále si na něm sice pochutnáváme, ale už ne tak často. Zkuste jej připravit třeba v lahodném těstíčku.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV6A
Moje poznámka
Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV6A
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 3 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 5 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 15 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 35 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 1 hodinou
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 3 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
obalený losos,
losos v syrovem testicku,
smažený losos v těstíčku,
smažený losos,
treska v bylinkovém těstíčku,
losos recepty,
losos recept,
losos obalený,
barva masa lososa,
recepty z lososa,
losos barva masa,
ryba v bylinkovém těstíčku,
lisovaný losos,
losos v těstíčku_recept,
smazeny losos vtesticku,
losos smažený v těstíčku,
obalovany losos,
rybí filety v bylinkovém těstíčku,
losos v listovém těstíčku,
medvědí česnek losos
Suroviny:
losos,
citron,
vejce,
sůl,
koření polévkové,
česnek,
list medvědího česneku,
libeček,
sýr tvrdý,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)